Jdi na obsah Jdi na menu

Svůdné Zlo

3386.jpg

Anna Whittová, šestnáctiletá středoškolačka žijící v malém městečklu v Georgii, není tak úplně normální. Má sice starosti jako ostatní - malou postavu, starostlivou nevlastní matku, že za celých šestnáct let nepolíbila kluka, že kvůli své vzornosti není oblíbená... Dokáže ale vidět aury lidí, má vylepšené smysly, takže klidně vycítí, že někdo, kdo bydlí dva kilometry od ní dělá wafle, nikdy nebyla nemocná a pamatuje si všechno od začátku svého života i to, co bylo před ním. Neví si s tím rady dokud nepotká na rockovém koncertě kluka jménem Kaidan Rowe, který jí řekne, že oba jsou potomci padlých andělů - Nefilové. Ti musí pod pohrůžkou smrti rozsévat mezi lidi zlo v podobě sedmi smrtelných hříchů, a  Anna je potomkem démona závislosti na alkoholu a drogách.

Anna se musí setkat se svým démonickým otcem, aby zjistila vše o svém původu a nové "práci". Ten je zavřený ve vězení v Kalifornii za obchod s drogami. Aby se tam dostala, Anna souhlasí se společnou cestou s Kaidanem, který jí během cesty učí základní věci o tom, co znamená být nefil.

Ale jak má ctnostná Anna vydržet cestu na druhou stranu Spojených Států se sexy synem démona smilstva, který ji chce dostat do postele?